Story

Showing 1 to 9 of 22 (3 Pages)

Carol feels that she can't do it. So, Miss Helen told her a story about a caterpillar...

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating

Osman is back with his second adventure. Tag along friends. Let's enjoy and learn...

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating

Cerita kanak-kanak yang mengisahkan tentang dua beradik yang gemar bermain di taman permainan. Kerana terlalu teruja, Adel hampir dibawa lari oleh seorang wanita. ..

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating

Ana terlihat sesuatu di langit ketika sedang berjalan-jalan bersama kucingnya, Tomi. Ana tertanya-tanya objek apakah itu?Ikuti pencarian objek misteri bersama Ana dan Tomi.Apa pun terjadi, Ana akan siasat sampai dapat!..

RM8.00

Ex Tax: RM8.00

rating

Find out what the three good friends Sana, Ahmad, and Leong discovered about their magnificent eyes. It's an amazing encounter...

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating

Sarawak is located on the Island of Borneo. Travellers have been mesmerised by the unique culture and heritage of Sarawak. Kaseh and Kefli make a trip to Kuching, the capital city of Sarawak. On a boat ride along the Sarawak river, also known as Penambang, they make an unexpected encounter with a new friend. Kaseh and Kefli are siblings and they both love exploring and discovering new places...

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating

Sukan bukan sekadar permainan semata-mata. Ia juga tidak hanya melibatkan aktiviti fizikal sahaja. Bersukan adalah lebih daripada itu. Buku ini ditulis oleh penulis berusia 11 tahun ini dan disunting oleh ibunya sendiri. Pelbagai nilai diselitkan di sebalik permainan sukan bola sepak. Watak-watak yang terdapat dalam kisah ini hanya rekaan namun sifat mereka memang wujud dikalangan kita. Melalui wa..

RM8.00

Ex Tax: RM8.00

rating

Mayra dan Megat. Dua nama yang ditakdirkan untuk bertemu dan berpisah. Kisah ini bukan kisah cinta remaja, bukan juga kisah rekaan semata-mata. Sebaliknya, kisah benar ini berkisar tentang seorang budak perempuan dan seekor kucing yang bermata biru. Haiwan yang comel, jinak dan mudah didekati. Namun, ia perlukan usaha yang bersungguh-sungguh bagi memastikan kebajikan haiwan dan persekitarannya ter..

RM3.69

Ex Tax: RM3.69

rating

Kisah Sekolah PDPR mengisahkan tentang pengalaman murid-murid pendidikan khas mengikuti pembelajaran dari rumah di waktu pandemic Covid-19. ..

RM5.00

Ex Tax: RM5.00

rating
Showing 1 to 9 of 22 (3 Pages)